Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2021 19:49
Rygtes massivt til Italien: Xhaka kommenterer på transferrygter

Arsenals Granit Xhaka har kommenteret på rygterne vedrørende hans mulige exit.


Arsenals altid udskældte Granit Xhaka spillede en god sæson i fjord, men det kunne man ikke ligefrem sige om The Gunners som helhed, der endte som nummer otte i Premier League.

Dette er den centrale årsag til, at Xhaka angiveligt søger en udvej fra Emirates Stadium, hvor AS Roma, ifølge store journalister som Nicolo Schira, står klar.

Op til EM slutrunden blev Xhaka spurgt ind til sin fremtid ved dagens pressemøde for Schweiz.

- Fodbold er en holdsport, og du er kun så god som dit hold. Jeg havde en god sæson, hvor jeg altid præsterede, men holdets endelige placering var selvfølgelig både bitter og skuffende.

- Der var en række problemer at kigge tilbage på, men det handler i stedet om at kigge frem. Jeg ved stadig ikke, hvad der vil ske.

28 årige Xhaka er udset en nøglerolle for Schweiz ved årets slutrunde, hvor man er snævre favoritter til at gå videre i en gruppe med Italien, Tyrkiet og Wales.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED