Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:03:2021 08:25
Rygtes massivt til Arsenal: Nu er Leicester tæt på at hente ombejlet angriber

Leicester rygtes tættere og tættere på Arsenal-emnet Odsonne Edouard.


Den 23-årige franske angriber Odsonne Edouard har scoret mål på samlebånd, efter han i 2017 byttede Paris Saint-Germain ud med skotske Celtic.

Det har længe gjort franskmanden interessant for større europæiske klubber såsom Arsenal, der i flere uger har været rygtet i hælene på Edouard.

Også Leicester har længe luret i kulissen, og det kan da også meget vel være på King Power Stadion, at vi kommer til at se den tidligere PSG-angriber i fremtiden.

Mail Online erfarer nu, at Leicester mener, at de har vundet ræset om Edouard, som de vil hente til klubben for beskedne 15 millioner pund.

The Foxes' manager Brendan Rodgers tilføjes at have indikeret overfor Leicester, at han er interesseret i at blive genforenet med Edouard, som han i sin tid selv hentede til Celtic.

Dengang blev spilleren først lejet og derefter i 2018 hentet til Celtic Park for ni millioner pund.

Edouard står noteret for 81 mål og 35 assists i 160 kampe for de regerende skotske mestre.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED