Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2020 12:30
Rygterne svirrer om endnu et fravær: Liverpool-stjerne trænede ikke mandag

Alisson var fraværende fra Liverpools træningssession mandag forud for dagens kamp mod Ajax.


Der er intet officielt eller bekræftet fra Liverpools side, så tag det med et gran salt, men på Twitter florerer der i øjeblikket rygter om, at klubben må undvære Alisson til aftenens storkamp mod Ajax i Champions League.

Det er svært at vurdere, hvor rygterne er opstået, men flere Liverpool-fans skriver på det sociale medie, at den brasilianske målmand skulle være blevet smittet med Covid-19.

Ifølge Empire of the Kop skulle Alisson i hvert fald have været fraværende til holdets træningssession mandag på Kirkby, men der er som sagt intet nyt om, hvorvidt Alisson har pådraget sig en ny skade eller er blevet smittet. Det er dog værd at bemærke, at en spiller som Roberto Firmino også har manglet til træning tidligere på sæsonen, men alligevel er endt med at spille den efterfølgende kamp.

I mellemtiden har reservemålmand Adrian lagt et opslag op på sin Twitter-profil, som nogle Liverpool-fans betragter som et ildevarslende signal om, at spanieren kan komme i aktion her til aften.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED