Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:03:2021 17:56
Rygte tager til i styrke: Manchester United vil kæmpe med Liverpool om Leeds-stjerne

24-årige Raphinha har haft så stor succes i Leeds United, at Manchester United nu også ser ud til at være reelt interesserede


Midt i februar forlød det pludselig, at Manchester United skulle være interesseret i Leeds-brasilianeren Raphinha, der har imponeret voldsomt på kanten i The Whites-offensiven. 

United har ellers længe været sat i tæt forbindelse med Jadon Sancho i Borussia Dortmund, men Raphinha har et markant mindre prisskilt, og hans præstationer skulle have overbevist storklubben om, at han er god nok til Old Trafford. 

Dengang kom forlydenderne fra Italien, og nu er samme rygte dukket op igen i Brasilien. I Raphinhas hjemland fortæller det store medie UOL nemlig, at Manchester Uniteds interesse er reel, og at de i sidste uge foretog en grundig vurdering af en potentiel signing. 

Liverpool er dog efter sigende også meget interesserede i kantspilleren, og dermed kan der være en yderst interessant transferduel under opsejling denne sommer. 

Raphinha kom til Leeds fra Rennes før denne sæson for en pris på 127 millioner kroner og har indtil videre bidraget med fem mål og fem assists i 21 Premier League-kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED