AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2018 15:00
Rutineret dommer skal håndtere Manchester-derbyet i weekenden

Det bliver den rutinerede Anthony Taylor, som skal passe fløjten i weekendens Premier League-kamp mellem Manchester City og Manchester United.


Der bliver nærmest med garanti knald på.

Søndag aften gælder det lokalopgøret mellem Manchester City og Manchester United på Etihad Stadium, og i sidste sæson bød den kamp på ni gule kort, og dommeren i den kamp skal sørge for at holde tungen lige i munden.

Det er op til Anthony Taylor, som er blevet udvalgt til at styre løjerne i rivalopgøret, men det skræmmer ikke englænderen, der er født i Manchester for 40 år siden. Han vil få assistance af de to linjedommere Gary Beswick og Adam Nunn, mens Craig Pawson er kampens fjerdedommer.

Siden 2010 har han dømt kampe i Premier League, og samlet set har han været dommer i 205 ligakampe, og han regnes som en af de allerbedste dommere i England.

I denne sæson har Anthony Taylor dømt 16 kampe i alt, og her har han uddelt 57 gule kort, men ingen røde kort. Derudover har han tildelt tre straffespark.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED