AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2019 15:15
Rutineret Arsenal-back: Jeg ser det som svært at blive

Selvom han blot har været i Arsenal siden sidste sommer, forventer Stephan Lichtsteiner ikke at blive i klubben frem til næste sæson.


Forventningerne var der, men præstationerne har ikke været derefter.

35-årige Stephan Lichtsteiner blev hentet til Arsenal som backup for Hector Bellerín sidste sommer, men selvom schweizeren blev hentet på en fri transfer, var der en vis forventning om, at han efter en del år med masser af spilletid for Juventus kunne give konkurrence til den spanske højre back.

Sådan har situationen imidlertid ikke været, og i stedet har Ainsley Maitland-Niles overtaget en uvant plads som højre back, efter Hector Bellerín pådrog sig en alvorlig skade, og Stephan Lichtsteiner forventer nu heller ikke, at han får sin kontrakt forlænget.

- Jeg ser det som svært at blive, men vi må se, hvad der sker. Jeg ved ikke noget. Det eneste vigtige er Europa League-finalen nu. Jeg vil virkelig gerne vinde turneringen og få klubben tilbage på øverste niveau, tilbage til Champions League og igen at vinde vigtige titler, fortæller Stephan Lichtsteiner til London Evening Standard.

For næsten et år siden underskrev han etårig kontrakt med Arsenal, men det er usikkert, om the Gunners vil forlænge aftalen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED