AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:02:2020 13:27
Rüdiger: Racismen har vundet

Antonio Rüdiger er sur over, at man ikke har fundet de personer, der kom med racistiske tilråb i en kamp mellem Chelsea og Tottenham.


Efter kampen mellem Tottenham og Chelsea tilbage i december var Antonio Rüdiger rasende, fordi han blev offer for racistiske tilråb.

Tottenham og politiet indledte efterfølgende en efterforskning, men det lykkedes ikke at finde beviserne for det.

I starten af året meddelte politiet, at man havde indstillet efterforskningen til stor skuffelse for Chelsea-midtstopperen.

- Racismen har vundet. Det viser, at disse folk har vundet, fordi de kan gå tilbage til stadion og se kampe. De bliver ikke straffet, og i sidste ende er det mig, der ser dum ud, siger Rüdiger til Sky Germany.

- Jeg giver ikke op. Jeg vil altid snakke højt om det, men i denne situation står jeg alene. Folk skal se sig selv i spejlet, lyder det fra Rüdiger.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED