Ruben Neves' drømmehug sænkede svækket Liverpool-hold

Af Emil Eire Frerk Olsen
07.01.2019 Kl. 21:44
Wolverhampton vandt mandag 2-1 hjemme mod Liverpool. Ruben Neves scorede det afgørende mål.

I FA Cuppens eneste mandagskamp tog Wolves hjemme mod Liverpool på The Molineux.

Dette var en kamp, hvor hjemmeholdet skulle forsøge at holde chancen for trofæer i denne sæson ved lige, mens kampen var af markant lavere betydning for gæsterne – holdenes startopstillinger var ligeså afspejlinger af dette.

Måltavlen blev ligeså en afspejling af spillet på banen, da Wolves i det 38. minut bragte sig foran på en kontra forårsaget af en fejl af James Milner. Raul Jimenez var målscoreren.

Spillet var generelt rodet, hvor Liverpool var mest på bolden, mens det var hjemmeholdet, der kreerede chancerne.

Det var derfor heller ikke til nogen stor overraskelse, at Liverpools udligning i det 51. minut skulle bruge lidt tilfældigheder. Et blokeret skud sender til sidst kuglen over til Origi, som får mast bolden i kassen fra kantet af feltet.

Wolves' Ruben Neves havde dog andre tanker om kampens udfald. Blot fire minutter senere gav portugiseren prøver på sin fantastiske sparketeknik med et flot hug fra over 20 meter.

Herefter var det som om, at Liverpool først for alvor blev tændte, hvor spillet løsnede mere op og chancerne blev flere. Shaqiris flotte frispark på indersiden af stolpen var bare en af mulighederne.

Det endte dog aldrig med at blive til noget for The Reds, og resultatet forblev 2-1 til ved slutfløjtet.

Hjemmeholdet kan nu drømme videre om en Cup-triumf, mens Jürgen Klopp og Liverpool heller ikke vil være alt for utilfredse med resultatet, da de nu kan fokusere mere på ligaen.