Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2019 18:21
Roy Keane sviner United- og Liverpool-spillere for at ’kysse og kramme’ i spillertunnellen

Den tidligere jernhårde Manchester United-spiller Roy Keane væmmes ved Manchester United og Liverpools spillere.


Roy Keane langer ud efter de to holds spillere for deres handlinger i spillertunnellen forud for rivalopgøret søndag på Old Trafford.

På trods af det bitre rivalopgør mellem United og Liverpool, omfavnede flere spillere fra de to hold hinanden forud for kick-off.

United-målmand David de Gea gav hånd til Liverpools ditto Alisson.

Derudover var de brasilianske United-spillere Fred og Andreas Pereira venskabelige med landsmændene fra Liverpool Fabinho og Roberto Firmino.

De engelske kollegaer Marcus Rashford og Trent Alexander-Arnold gav også hånd til hinanden, ligesom de skotske landsholdsspillere Scott McTominay og Andrew Robertson.

- Jeg væmmes ved spillerne. Du skal i krig, de krammer og kysser. Kig ikke engang på modstanderen. Du går i krig mod dem, sagde Roy Keane til Sky Sports ifølge Daily Mail.

- Spillet har ikke ændret sig meget, spillerne har ændret sig. Du skal i krig mod disse spillere, og de krammer hinanden. Snak med dem efter kampen, eller gør ikke engang det.

I sin egen karriere var Roy Keane involveret i et kendt rivalopgør med Arsenals daværende kaptajn Patrick Vieira i spillertunnellen på Highbury i 2005, men sådanne scener var der ikke noget, der lignede af før dagens opgør mellem Manchester United og Liverpool.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED