Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Roy Keane revser Liverpool-stjerne efter Danmark-kamp

Af Emil Plovgaard
21.06.2024 Kl. 09:52

Roy Keane holdt sig ikke tilbage, da han skulle vurdere Liverpool-stjernen Trent Alexander-Arnolds indsats i Englands kamp mod Danmark torsdag aften.

Alexander-Arnold, der blev pillet ud efter 54 minutters spil, måtte babysittes af Arsenals Declan Rice, lyder det fra Kenae.

Ifølge statistiksiden Opta var det dog Alexander-Arnold, der var den mest chanceskabende spiller for England trods den noget begrænsede spilletid.

Han blev noteret for en afleveringsnøjagtighed på 88 procent, ligesom han skabte tre chancer for England.

Men eksperimentet med at stille med Alexander-Arnold på den centrale midtbane – og ikke på højre back, som han ellers er vant til – er en katastrofe, lyder det ikke desto mindre fra den tidligere Manchester United-stjerne Roy Keane.

– Når man er blevet skiftet ud i to kampe i træk … Det er ikke et godt tegn.

– Jeg har altid ment, at det var et stort gamble at spille med ham. En spiller, som ikke spiller den position uge ind og uge ud for sin klub. Jeg ved, at han folk siger, at han passer godt ind i Liverpool på den position, men at glide ind på positionen og at starte der er to vidt forskellige ting.

– Jeg har spillet på midtbanen. Det er en hård position. Fysisk og at skulle løbe store afstande. Han er kommet til kort i to kampe nu.

– Nu afhænger det hele af ham. Man skal formentlig skyde skylden på Gareth Southgate. Det er et stort gamble at smide en back ind på midten af banen.

– Det er ikke mod Frankrig eller Spanien, hvor der vente større prøver. Det er imod to landshold, som vi mente, England ville klare sig forholdsvist komfortabelt mod og have masser af boldbesiddelse.

– Det var et stort krav at stille ham (Alexander-Arnold, red.), og han er ikke klar til det, lyder det fra Keane til ITV Sport ifølge Daily Mail.

Mens Roy Keane fremhæver Alexander-Arnold som én af de værste fra England, har TV 2’s Morten Bruun også peget på, hvem der var værst for Danmark.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce