Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:05:2021 17:22
Roy Keane om protesterne: United har nogle af verdens bedste fans

Roy Keane mener ikke, man kan klandre Manchester United-fansene for deres reaktion.


Vrede Manchester United-fans brød denne eftermiddag ind på Old Trafford og har efterladt det traditionsrige stadion i en sådan tilstand, at der endnu er tvivl om, hvorvidt opgøret mellem Manchester United og Liverpool kan afvikles.

De indtrængende fans smadrede tv-kameraer på stadion og skulle have stjålet kampbolde såvel som hjørneflagene, mens flere billeder viser, at Old Trafford visse steder ligner noget fra en festival dagen derpå.

I øjeblikket skulle stadion være tømt for demonstrerende United-tilhængere, men der er fortsat meldinger om store folkemængder nær spillernes hotel, Lowry Hotel, og Münich Tunnel tæt på stadion.

Roy Keane har stor sympati for tilhængerne, som viser deres utilfredshed over ejernes engagement i Super League-fiaskoen.

- Det er nået et punkt, hvor det er kogt over. Fansene har fået nok. United har nogle af de bedste fans i verden, og vi ser i dag, at de tænker, nok er nok med ejerne af klubben, fortæller Keane til Sky Sports.

Stan Collymore skriver, at man lige nu stræber efter at sparke kampen i gang klokken 19.30 dansk tid, men der er ingen officiel udmelding i skrivende stund.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED