Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2022 22:10
Roy Keane hylder Liverpool-profil: "Han er helt fantastisk"

Roy Keane roser Liverpool-spilleren for sit høje niveau.


Roy Keane hylder Liverpools Trent Alexander-Arnold, der har gang i en fantastisk sæson.
 
23-årige Trent Alexander-Arnold er i gang med en imponerende sæson hos Liverpool, og han har allerede formået at kreere et tocifret antal assists.
 
Og nu bliver den 23-årige back hyldet af Roy Keane, der har en baggrund som mangeårig spiller for rivalerne fra Manchester United.
 
- Han er helt fantastisk, sagde Keane til Sky Sports og fortsatte.
 
- Sikke en spiller. Fantastisk. Hans stats er også imponerende. Imponerende spiller - og tilmed en spiller fra lokalområdet. Jeg tror ikke, han forstår, hvor heldig han er. De chancer, han skaber, og de præstationer, han lægger for dagen, er helt utrolige, lød det videre.
 
Alexander-Arnold er en del af Liverpools ungdomsakademi, og han fik sin debut på førsteholdet i 2017/18-sæsonen. I alt har højrebacken scoret 12 mål i 104 kampe for The Reds.
 
- Vi kan alle godt lide at se offensive spillere, men at kunen nyde en højreback viser, hvordan fodbolden har forandret sig i de seneste år. Backene er blevet vigtige, tilføjede United-ikonet.
 
Trent Alexander-Arnold er på kontrakt hos Liverpool frem til sommeren 2025.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE