Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:08:2022 22:16
Roy Keane forstår intet: "Hvorfor har Ronaldo ikke denne klausul?"

Det vækker undren hos Roy Keane.


Roy Keane mener, at situationen mellem Cristiano Ronaldo og Manchester United kan blive grim.
 
Manchester United møder Brighton i sæsonens første kamp på søndag, og som optakt til kampen har meget været centreret om Cristiano Ronaldo.
 
Cristiano Ronaldo gjorde det angiveligt allerede klart i sidste måned, at han ønskede et skifte væk fra Old Trafford, såfremt det rette tilbud blev lagt på bordet. 
 
Endnu er der ikke sket nogen udvikling i sagen, og derfor ser det også ud til, at Ronaldo er med i den trup, der skal yde modstand til Brighton.
- Man bliver nødt til at forsøge at beholde Ronaldo, fordi han er en fremragende spiller, men vi kender ikke til Ronaldos opførsel bag kulissen. Jeg tror ikke, det er så stor en ting, som folk gør det til, siger Roy Keane til et Sky Sports-event ifølge Irish Post.
 
- Når man er manager, så kommer problemerne ens vej. Han (Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag, red.) bliver nødt til at kunne håndtere det. Jeg tror, det kan ende lykkeligt for United.
 
- Min største bekymring er, at han bliver, og United ikke starter godt, og han ikke vil adlyde sin manager. Så kan det blive grimt. En stor del af problemet er, at Cristiano ikke spiller Champions League.
 
- Hvorfor fik hans agent ikke indskrevet en klausul om, at hvis Manchester United glippede Champions League, så kunne man vurdere situationen. Hvis man har denne superagent, som har ubeskrivelige kontakter og er fremragende, hvad angår forhandlinger, hvorfor er det så ikke skrevet ind i Ronaldos kontrakt, spørger Roy Keane.
 
Cristiano Ronaldo har ikke fået mange minutter i benene inden søndagens Premier League-kamp. En halvleg er det blevet til mod spanske Rayo Vallecano.
 
Der resterer et år af portugiserens kontrakt med United.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE