AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:03:2020 13:56
Roy Keane forklarer: Derfor var jeg aldrig rigtig lykkelig i United

Den tidligere Manchester United-kaptajn kunne aldrig for alvor slappe af i klubben.


Roy Keane havde en vindermentalitet og attitude, der gjorde ham til den oplagte Manchester United-anfører i en årrække, hvor den irske midtbane-legende vandt syv Premier League-titler, fire FA Cups og et Champions League-trofæ.

Men selvom The Red Devils bare vandt og vandt dengang, så kunne Keane aldrig for alvor nyde det.  Det fortalte han i Sky Sports-studiet mandag aften.

- Selv når vi slog Arsenal 6-1 i 2000/01, troede jeg ikke på, at mesterskabet var hjemme. Gennem hele min karriere synes jeg aldrig, at noget var nemt. Vi fik det til at se nemt ud, men det var fordi, vi arbejdede virkeligt hårdt, siger Keane.

- Selv når vi var 10 eller 13 points foran, og folk begyndte at sige, at ligaen var vundet, følte jeg, at det var sandt. Sådan følte jeg aldrig, det lå bare ikke til mig.

Set i bakspejlet ville Manchester United-legenden have ønsket, at han havde evnet at slappe mere af undervejs, men han kunne ganske enkelt ikke.

- Jeg ville ønske, jeg havde kunnet slappe mere af, når vi var så langt foran, men jeg følte ikke, at jeg kunne slappe af. Jeg kunne slet ikke tænke sådan, og derfor var jeg aldrig rigtigt glad eller lykkelig, siger Keane.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED