Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:05:2021 15:37
Roy Hodgson advarer sin arbejdsgiver: Brug penge eller ryk ned

Den garvede manager opfordrer Crystal Palace-ejere til at investere i nye spillere for at undgå at rykke ned.


Crystal Palace-manageren, Roy Hodgson, vil have klubben til at investere i nye spillere til sommer for at undgå selvtilfredshed i truppen over deres Premier League-status. 

The Eagles møder Southampton tirsdag aften velvidende, at holdet overlever endnu en sæson i den bedste engelske række. 

Den 73-årige manager har gjort et godt stykke arbejde med at få klubben etableret solidt i Premier League, selvom der ikke er mange penge at finde i transferkassen. Eberechi Eze var klubben eneste store indkøb, som blev købt for £19 mio, siden Hodgsons ankomst i 2017.

Men nu er klubben nødt til at investere i nye spillere for at undgå nedrykning, advarer den erfarne manager. 

- Jeg håber, at der vil blive komme nye spillere, for vi har ikke tilført nyt blod til denne trup og dermed hjulpet dem med ny inspiration. Det er vi nødt til, fortæller Hodgson til Evening Standard.

- For at blive i ligaen bliver ikke lettere. Kun de største klubber, men 50-60 procent af de andre klubber betragter det ikke som let. Selv hold der ender som nummer syv eller otte, kan ende i problemer sæsonen efter. Man så det med Sheffield United i år og Watford året før. Ingen forventede, at de ville rykke ud, men det viser styrken i denne liga, siger han.

Roy Hodgson og Crystal Palace ligger nummer 13 inden dagens opgør mod Southampton. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED