Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:02:2021 11:32
Roserne flyver frem og tilbage mellem Guardiola og Moyes: Blumenthal og Budha

Begge managers havde store roser til hinanden inden mødet mellem Manchester City og West Ham lørdag.


Når Manchester City møder West Ham lørdag, møder Pep Guardiola også David Moyes, der begge har kæmpe respekt for hinanden. 

Det fortalte de to managers til hver deres pressemøde, da de blev spurgt ind til hinandens forhold. 

David Moyes, som har stor succes med West Ham og indtager en fjerdeplads, sammenligner Guardiola med stjerne-kokken Heston Blumenthal, der er ligeså innovativ med mad, som Guardiola er med fodbold.

- Pep er næsten Heston Blumenthal for fodbold. Han (Blumenthal, red.) gør ting, hvor man tænker 'Det kommer aldrig til at fungere, se godt ud eller smage godt', fortæller Moyes ifølge Eurosport. 

- Pep gør det i fodboldbetingelser, som er beværkelsesværdige. Han ser altid efter nye ideer, hvilket gør ham så innovativ, mener Moyes. 

Guardiola er heller ikke bleg for at fyre roser afsted den anden vej mod manager-kollegaen, som dog ikke bliver sammenlignet med en Michelin-kok. 

- Han har så meget erfaring. Jeg drømmer om en dag at kunne være i den her position, hvor alt er roligt. De lever som et Budha-liv, hvor man er rolig i gode og dårlige tider, siger Guardiola ifølge Goal.

- Denne sæson siger det hele. Den måde, han forstår fodbold på, er helt enestående. 

Opgøret på Etihad Stadium starter 13:30. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED