AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:11:2019 21:52
Rose om Sterling/Gomez-skænderi: Det sker hver dag

Danny Rose tager let på situationerne, hvor Joe Gomez og Raheem Sterling har været i infight.


Liverpool og Manchester City kæmpede i weekenden mod hinanden i en kamp, som the Reds trak sig sejrrigt ud af. Undervejs i kampen virkede den tidligere Liverpool-spiller og nuværende City-profil, Raheem Sterling, særdeles tændt.

Dette ledte til, at han provokerede Liverpools Joe Gomez, som efterfølgende skubbede den lille kantspiller væk. Sidenhen har de til landsholdssamling angiveligt igen været i totterne på hinanden, da Sterling ikke kunne holde sig tilbage.

Det har fået Englands træner, Gareth Southgate, til at droppe Sterling til de kommende landskampe for at statuere et eksempel på den nultolerance, som der er overfor interne stridigheder.

Alligevel mener Tottenhams Danny Rose, som ligeledes er med det engelske landshold, at sådanne ting sker hver dag på klubniveau.

- Træneren har sagt, at han ikke er glad for det, der er sket, men for mig at se, er der noget, som sker ofte på professionelt plan, hvorefter man så giver hinanden hånden og kommer videre. Det er ikke noget stort nummer, lyder det ifølge Rose til London Evening Standard.

Er det godt? Nej, men det kan ske, og følelserne bølger højt, og man kan komme til at sige nogle ting. Jeg har sagt mange ting grundet vrede og frustration, og når man falder ned og ser på det, så giver man hånden og kommer over det. For mig er det 'business as usual', afslutter han.

Raheem Sterling sidder dermed over i EM-kvalifikationskampene mod Montenegro og Kosovo.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED