AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:03:2019 21:40
Ros til Liverpool-spiller: Hans indkast er blandt verdens bedste

Joe Gomez bliver hyldet for sine forrygende indkast, som ifølge en dansk indkasttræner hører til i verdenseliten.


Gennem et stykke tid har Thomas Grønnemark været tilknyttet til Liverpool, hvor danskeren har arbejdet med at forbedre spillernes evner med bolden i hænderne, og flere spillere har rykket sig markant under danskerens vinger.

Skotske Andrew Robertson har fået ros for at have udviklet sig fra at være ringe til indkast til nu at være ganske udmærket. Venstrebacken er dog ikke i nærheden af forsvarskollegaen, Joe Gomez, som ifølge Thomas Grønnemark er blandt verdens bedste til at kaste indkast.

- Jeg er meget stolt over, at han lavede assist til et mål via et indkast i en Nations League-kamp mellem England og Kroatien. Hans indkast hører til blandt de bedste i verden, siger Thomas Grønnemark til Goal.

Da danskeren blev ansat i Liverpool oplevede han at blive nedgjort i flere fodboldkredse, men det er nu en skrøne.

- Da jeg startede med at arbejde for Liverpool, var der nogle medier, der morede sig på vegne af mig, men efter England-kampen roser alle mig. Selv journalister fra USA og Argentina har ønsket at snakke med mig, lyder det fra indkastspecialisten.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED