AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2019 14:57
Ros fra trænerkollegaen: Emery er blandt de bedste i verden

Javi Gracia har kun ros tilovers for trænerkollegaen fra Arsenal forud for opgøret mellem Watford og The Gunners.


Watford-træner Javi Gracia og Unai Emery har et nært forhold fra deres fælles fortid som spillere for Real Sociedad,  og Gracia både anser Arsenal-træneren som en nær ven - og en af verdens allerebedste managere.

- Vi har spist sammen to gange, siden han kom til England. Han er en god ven, og det er dejligt at se ham igen. Vi står hinanden nært, men vores hold og smag er vidt forskellig. Unai er blandt de bedste trænere i verden, ikke kun i England, fortæller Gracia til Watfords hjemmeside.

Sidst de to hold tørnede sammen i september, var det Unai Emerys mandskab, der kunne gå sejrrigt fra banen.  Denne gang har Watford dog hjemmebanefordelen, og Javi Gracia agter at bringe balance i regnskabet.

- Vi spillede virkelig godt mod Arsenal sidst, og vi fortjente et bedre resultat. Nu har vi chancen igen, og på hjemmebane kan vi få et bedre resultat, siger Gracia.

Om Watford-træneren får ret, får vi at se mandag aften, når Arsenal gæster The Hornets' hjemmebane.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED