Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2022 17:08
Rooneys klub var tæt på konkurs - men nu er redningen på vej

Wayne Rooney og co. ser ud til at blive reddet i denne omgang.


Championship-klubben Derby er ved at blive solgt.
 
Det meddeler det engelske nyhedsbureau Press Association.
 
Buddet kommer fra det private investeringsfirma, Carlisle Group, og skulle efter sigende lyde på omtrent 250 millioner kroner.
 
I løbet af januar har den tidligere Newcastle-ejer, Mike Ashley, ellers været sat i forbindelse med en overtagelse af klubben, men han er altså ikke en del af førnævnte konsortium.
 
Klubben er i øjeblikket sat under administration, fordi klubbens forhenværende ejere sendte klubben ud i økonomisk kaos.
 
Det har den været siden september, og det betød samtidig, at klubben i alt fik frataget 21 point. På trods af dette faktum, overhalede man i seneste runde Barnsley, der nu ligger på sidstepladsen. Derby har dog spillet to kampe mere. 
 
Derby var senest at finde i Premier League i 2007/08-sæsonen, hvor man blot skrabede sølle 11 point sammen. Det var bundrekord, og det varer formentlig et godt stykke tid, førend den bliver slået.
 
I øjeblikket har klubben den tidligere Manchester United-stjerne Wayne Rooney som sin manager. Han har været ansat i klubben siden 2020, og i sin første sæson fungerede han som spillende træner.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE