Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2020 20:55
Rooney vurderer: Ny Liverpool-signing er bedre end 'Messi til City'

Thiago Alcantara er en bedre signing for Liverpool end Lionel Messi ville være for Manchester City, mener Wayne Rooney.


Thiago fik i dag sin debut for Liverpool, da han kom ind efter pausen i aftenens 2-0 sejr over Chelsea.

Faktisk er spanieren noget nær den perfekte signing, mener ærkerivalen Wayne Rooney, der ikke anser en glimtende signing af Lionel Messi som mere værdifuld.

Det udtalte den tidligere United og Everton-spiller Wayne Rooney i et interview med Talksport, hvor han kommenterede på den kommende sæsons titelræs.

- Jeg tror, at enten Liverpool eller City vinder. Chelsea er også deroppe af med nogle gode handler, indleder den livslange Liverpool-rival.

- United har en masse potentiale, men jeg vurderer stadig, at de er et år fra at være med. Det samme gælder Chelsea, som jeg regner med ville skulle bruge et år eller to på at få det hele til at harmonere optimalt.

Thiago og Messi kommer ind i billedet, når Rooney skal vælge i mellem City og Liverpool som kommende engelske mestre. 

- Så er det helt lige mellem Liverpool og City? Jeg mener, at Liverpool har fået et stort forspring ved at hente Thiago i Bayern München. Efter min mening er det afgjort en bedre signing end Messi ville være til City.

29-årige Thiago blev hentet til Anfield for en overgangssum på 30 millioner euro.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED