Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rooney overrasker: Engelsk stjerne skal droppes

Af Morten Bruun Jørgensen
15.06.2024 Kl. 23:56

Gareth Southgate må gøre sig mange tanker om sin startopstilling, og det gør mange andre også. En af dem er Wayne Rooney.

Den tidligere Premier League-stjerne, som sidenhen er blevet manager, har i en klumme for The Times kommet med sit bud på, hvordan Englands bedste opstilling ser ud.

Han mener blandt andet, at det ikke giver mening at have Trent Alexander-Arnold til at spille på den centrale midtbane – især ikke når knockout-kampene begynder.

– Trent Alexander-Arnold? Ikke for mig. Jeg elsker ham som fodboldspiller, og ingen andre kan gøre, hvad han kan med bolden på det engelske landshold. Der er så stor en variation i hans afleveringer, men han kan ikke forsvare, skriver Rooney.  

Her er vores bud på Englands stærkeste opstilling til EM

Rooney mener derfor også, at det giver mening for Gareth Southgate at smide Kobbie Mainoo ind på midtbanen, når de svære kampe venter. Manchester United-kometen vil give en bedre balance, mener han.

Derudover mener Rooney også, at holdet skal bygges op omkring Phil Foden, og derfor skal Manchester City-spilleren spille centralt. Det giver plads til en overraskelse på venstre side i form af Anthony Gordon.

– Jeg smider Gordon til venstre, fordi han giver lidt af alt. Dybe løb, karakter, mål og assists, lyder det fra Rooney.

Rooney har derfor sat to forskellige mandskaber – ét til kampene i gruppespillet og ét til kampene derefter. Se dem begge herunder.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce