Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:10:2020 12:21
Rooney om Everton-stjerne: Han har det hele

Wayne Rooney er ude med store roser til Everton-angriberen, Dominic Calvert-Lewin.


Everton har fået en fremragende start på Premier League-sæsonen, og det har Dominic Calvert-Lewin en stor andel i.

Den engelske angriber har scoret syv mål efter de første fem kampe, og sammen med Son Heung-Min er han den spiller, der har scoret flest mål. 

Det overrasker ikke Wayne Rooney, der kunne se kvaliteterne hos Dominic Calvert-Lewin, da han vendte retur til den blå del af Merseyside i 2017.

- Da jeg vendte tilbage til Everton i 2017, skulle han (Dominic Calvert-Lewin, red.) spille sin anden sæson med klubben. Jeg så ham til træning og tænkte "Han har det hele". Han var hurtigt, stærk og god i luften, men han missede for mange chancer, skriver Wayne Rooney i sin klumme på The Times og tilføjer:

- Det begyndte han at arbejde på sammen med Duncan Ferguson, som også fortjener stor kredit, fordi Duncan altid tog ekstra tid på træningsbanen for at hjælpe ham med nogle øvelser. Det gælder afslutningerne med fødderne. Kvaliteterne i luftrummet er naturligt talent, lyder det fra Wayne Rooney.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED