Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2021 09:12
Rooney: Manchester United vinder Premier League denne sæson

Wayne Rooney mener, at Manchester United er det bedste bud på en engelsk mester denne sæson.


En sublim formkurve har katapulteret Manchester United til førstepladsen i Premier League, og selvom Manchester City kan overtage den position, hvis Pep Guardiolas mandskab vinder den kamp, som The Citizens mangler, er det United, der er favorit til at vinde mesterskabet.

Det mener Wayne Rooney i hvert fald.

Allerede for flere uger siden sagde han således, at De Røde Djævle vil vinde Premier League-titlen denne sæson, og det holder Derby-manageren fortsat fast i nu.

- I de seneste par år har Manchester United ikke været klar til at kæmpe med om titlen, men nu har bygget en stærk base af spillere. Fernandes har hjulpet gevaldigt. Cavani har med sin vindermentalitet hjulpet meget. Nu er holdet klar til at kæmpe for Premier League-titlen.

- Jeg sagde for seks uger siden til trænerne på kontoret, at jeg troede, at Manchester United ville vinde ligaen, og det mener jeg stadig i dag, fortæller Rooney til Sky Sports.

Den tidligere United-stjerne peger også på, at Paul Pogba bliver en nøglespiller for klubben resten af sæsonen.

- Paul Pogba vil spille en stor andel i det. De har hentet spillere ind med vindermentalitet, og nu kan Paul gøre, hvad han gør bedst og vise sine kvaliteter på banen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED