Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:08:2020 12:51
Rooney hylder De Bruyne: Han er et mix af Liverpool- og United-legender

Wayne Rooney er ude med store roser til Manchester City-stjernen, Kevin De Bruyne.


Kevin De Bruyne har spillet en fantastisk sæson for Manchester City, hvor han endte med at tangere Thierry Henrys assistrekord med 20 assists.

Wayne Rooney er en stor beundrer af den belgiske midtbanespiller, og han kan se ligheden med ham og legender fra Liverpool og Manchester United - nemlig Steven Gerrard og Ryan Giggs.

- De Bruyne minder mig om Gerrard. Han driver ud på højresiden og slår nogle fantastiske indllæg, som Stevie gjorde. Han tager chancer og forsøger de svære afleveringer, siger Rooney til The Times.

- Når han får bolden, begynder de andre spillere at løbe, og det er det størse kompliment, man kan få som midtbanespiller. Da jeg spillede med Giggs, og han havde bolden, begyndte jeg at løbe, fordi jeg vidste, at han ville kunne finde mig.

- Det samme gør De Bruyne. Modstanderne tror, at de får ham til at spille til siden, men han kan få bolden gennem de mindste huller, lyder det fra Rooney.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED