Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2021 13:45
Ronaldo vil have tidligere Barcelona-manager til United

Verdensklassespilleren og Manchester United-legenden, Cristiano Ronaldo, har set sig lun på tidligere Barcelona-manager som erstatning for Ole Gunnar Solskjær.


Hvem skal tage over for Solksjær og lede De Røde Djævle? Forslagene har været mange, og alle fra journalister til fans er kommet med deres bud på den bedste løsning.

Navne som Zidane, Rodgers og Erik Ten Hag har været nogle af de mest nævnte, mens andre navne som Julen Lopetegui og Laurent Blanc også er begyndt at florere. 

Nu kommer selveste Cristiano Ronaldo med sit eget bud, skriver SkySports. 

Der er nemlig tale om den nuværende træner for Spanien, og tidligere Barcelona-manager fra 2014-17, Luis Enrique, som Ronaldo eftersigende skulle have ønsket. 

Ifølge SkySports er Ronaldo sikker på, at spanieren kan være den rette manager som kan få Manchester United tilbage på rette køl, og atter få dem til at konkurrere med Chelsea, Manchester City og Liverpool. 

Den 51-årige Luis Enrique har allerede et solidt CV. Han vandt treblen med Barcelona tilbage i 2015 og til EM i sommer nåede han til semifinalerne med Spanien, hvor han dog måtte se sig slået af Europamestrene fra Italien. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE