Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:10:2021 12:07
Ronaldo svarer kritikere: Jeg lukker munden på jer

Cristiano Ronaldo er sikker på, at han nok skal lukke munden på kritikerne.


Cristiano Ronaldo har fået en rigtig god start i Manchester United siden sit comeback, hvor han flere gange har været kampafgørende.

Portugiseren har dog også fået kritik for sin manglende indsats i det defensive arbejde.

Nu svarer han tilbage til de kritikere.

- Jeg ved, hvornår holdet har brug for mig rent defensivt, men min rolle i klubben er at vinde, hjælpe holdet til sejr og score mål - det defensive er også en del af mit job, siger Cristano Ronaldo til Sky Sports.

- Folk, der ikke kan se det, kan ikke lide mig, men jeg er 36 år, har vundet alt - så skal jeg bekymre mig om, hvad folk siger om mig? Jeg sover med god samvittighed og bliver ved, så jeg kan lukke munden på dem.

- Kritik ser jeg som en god ting. Hvis de snakker om mig, er det fordi de kender mit potentiale og værdi rent fodboldmæssigt. Det vigtigste er, at jeg er glad og nyder fodbold, lyder det fra Cristiano Ronaldo.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE