AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:04:2020 18:28
Ronaldo, Rivaldo og Zidane: De 10 største stjerner som Manchester United næsten signede

Her er 10 af de største stjerner, som Manchester United af den ene eller den anden årsag missede muligheden for at signe.


10. Alan Shearer

Førhen var det de færreste spillere, som sagde nej til Manchester United, men Shearer gjorde det hele to gange.

Den mest scorende spiller i Premier League-historien blev tilbudt et skifte i både 1992 og 1996, hvor det tydede på, at transferen endeligt ville ske.

I stedet ombestemte Shearer sig dog og drog til Newcastle i stedet.

9. Eden Hazard

Det lignede længe, at Hazard ville skifte til Manchester United - lige indtil han i stedet skrev under med Chelsea i 2012.

Hazard har selv udtalt, at det var Didier Drogba og Joe Cole, som overtalte ham til at skifte til The Blues.

Sådan ser Sir Alex Ferguson ikke på det. Trænerlegenden følte, at købsprisen var for høj, og han nægtede angiveligt at betale Hazards agent de £6 millioner, som han forlangte.

8. Robert Lewandowski

Ifølge stjerneangriberen selv forhandlede han i 2012 med Manchester United, men Dortmund nægtede da at sælge ham.

To år senere forlod han klubben på en fri transfer til fordel for rivalerne Bayern München, men polakken havde dog nået at skyde Dortmund til endnu et mesterskab i mellemtiden.

7. Patrick Vieira

Sir Alex Ferguson forsøgte altid at signe de bedste spillere, og det inkluderede også anføreren for The Red Devils' største rivaler dengang - Arsenal.

United-træneren var overbevist om, at Vieira selv ønskede transferen, men hverken i 2001 eller 2003 kunne man få Arsene Wenger til at sælge.

6. Rivaldo

I 1999 havde Manchester United lige vundet The Treble, og der var rygter i luften om, at Rivaldo var på vej til Old Trafford.

Han havde lige vundet Ballon d'Or, men hans forhold til daværende Barcelona-træner Louis Van Gaal var anspændt.

Desværre for Manchester United havde Barcelona-ledelsen dengang nok fornuft til at nægte at sælge.

- Der har aldrig været et tilfælde, hvor Barcelona har været parate til at sælge, sagde Ferguson dengang.

5. Gabriel Batistuta

Ferguson elskede den argentinske angriber, som scorede nogle af de bedste mål, vi nogensinde kommer til at se.

Derfor var Batistuta år efter år i 90'erne rygtet til Old Trafford, men han forblev i Fiorentina i ni sæsoner, inden han endeligt skiftede til Roma i 2000.

4. Paul Gascoigne

Ferguson forsøgte at signe Gazza i 1988 og troede, han havde overtalt den dengang 20-årige midtbanespiller til at komme til Old Trafford, efter parret havde mødtes ansigt til ansigt.

Men mens Manchester United-træneren var på ferie i Malta, fik han den dårlige nyhed om, at Tottenham havde vundet kampen. Ifølge Ferguson med ufine midler.

- De signede ham ved at købe hans mor og far et hus. At gå glip af chancen for at signe ham var den største skuffelse af alle.

3. Ronaldinho

David Beckham var netop blevet solgt til Real Madrid, men til gengæld var Manchester United tæt på at signe den brasilianske sensation Ronaldinho som erstatning.

Problemet var,  at FC Barcelona var desperate efter at signe Ronaldinho, efter de havde misset chancen for at signe netop David Beckham. Derfor betalte de PSG £30 millioner.

Det betød til gengæld, at Manchester United valgte at investere sine penge i en ung portugiser ved navn Cristiano Ronaldo i stedet.

2. Zinedine Zidane

Eric Cantona opfordrede Sir Alex til at signe Zidane, som netop var blevet kåret til Årets Spiller i Frankrig efter en stor sæson for Bordeaux.

Men Manchester United pressede aldrig for alvor på for at signe den kommende Ballon d'Or-vinder, for Sir Alex Ferguson følte angiveligt ikke, at man havde brug for en spiller af hans type på daværende tidspunkt.

1. Ronaldo

Den originale Ronaldo, fænomenet, R9.  Han havde fart, styrke, dribleevner og afslutningsevner, så det sagde spar to, og Manchester United blev tilbudt chancen for at signe den brasilianske legende i 1996, da han endnu spillede for PSV.

Problemet var, at den hollandske klub krævede £20 millioner, hvilket var vanvittigt mange penge for en transfer dengang, så The Red Devils trak sig.

Vidste du, at PLBOLD også er på Instagram, hvor vi bringer lidt anderledes indhold? Hop ind og følg med her:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold) den


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED