Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:11:2021 23:56
Ronaldo raser over Ballon d'Or-udtalelse: "Det er løgn og uacceptabelt"

Cristiano Ronaldo er langt fra tilfreds med udtalelserne fra chefredaktøren for France Football.


- Cristiano Ronaldo har kun én ambition, og det er have flere Ballon d'Or-trofæer end Lionel Messi, inden han går på pension, og det ved jeg, fordi han har sagt det til mig.

Sådan lød det fra chefredaktøren for France Football, Pascal Ferré, i et interview The New York Times

France Football er afvikler af Ballon d'Or, hvor det her til aften blev en realitet, at Lionel Messi vandt sin syvende Ballon d'Or-pris. 

Cristiano Ronaldo har vundet prisen fem gange, men ovenstående udtalelser har ingen sandhed i sig. En meddelse fra Cristiano Ronaldo-lejren lyder således: 

- Udfaldet i dag forklarer kommentarerne fra Pascal Ferré i sidste uge, hvor han påstår, at jeg har sagt til ham, at min eneste ambition var at ende med flere Ballon d'Or-trofæer end Lionel Messi.

- Pascal Ferré løj og har brugt mit navn til at promovere sig selv og promovere det medie, han arbejder for. Det er uacceptabelt af en person, der er ansvarlig for at uddele så prestigefyldt en pris, at lyve på den måde og ikke vise respekt til en, som altid har respekteret France Football og Ballon d'Or. Han løj igen i dag for at retfærdiggøre mit fravær fra ceremonien grundet en beskyldning om karantæne, som ikke eksisterer, skriver Ronaldo på Instagram.

Cristiano Ronaldo endte på 6. pladsen ved dette års Ballon d'Or - få et overblik over alle spillernes point til Ballon d'Or her.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE