Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2022 10:43
Ronaldo har ingen pensionsplaner: Føler mig som en på 30 år

Cristiano Ronaldo forventer at have mange år på et topplan i sig endnu.


Om mindre end en måned fylder Cristiano Ronaldo år.

Den 5. februar vil han nemlig fejre sin 37 års fødselsdag, og det er oftest en alder, hvor de fleste fodboldspillere allerede har lagt støvlerne på hylden eller hvert fald overvejer det.

Det gør Cristiano Ronaldo ikke. Han har planer om at fortsætte flere år endnu.

- Genetisk føler jeg mig som en på 30 år. Jeg passer på min krop og sind. Jeg har senest lært at efter 33 år kan ens krop præstere, hvis man har brug for det, men den sande kamp er det mentale, siger portugiseren til ESPN.

- At gå gennem så mange ting med fokus på at blive på det højeste niveau er det hårdeste, og det er det, jeg har gjort de seneste år. Jeg har arbejdet og fokuseret mere på mit sind. Jeg ved, at min krop kan håndtere mig, fordi jeg har respekt for den og lytter til den. 

- Jeg vil finde ud af, om jeg kan spille indtil jeg er 40, 41 eller 42, men det vigtigste er, at jeg i min dagligdag nyder det, slutter Cristiano Ronaldo.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE