Ronaldo blinkede af rosende Mæhle-kommentar

21.10.2021 Kl. 18:22
Joakim Mæhle udvekslede lige et par ord med Cristiano Ronaldo onsdag aften.

Selvom Atalanta havde sat en føring på 2-0 over styr på Old Trafford, var Joakim Mæhle i et fint humør efter kampen.

Her havde han nemlig muligheden for lige at snakke ganske kort med sit store idol Cristiano Ronaldo, der blev matchvinder med et uimodståeligt hovedstødsmål.

Og selvom han ikke fik Ronaldos trøje, fik han sendt et lille kompliment i retning af portugiseren.

– Jeg spurgte ikke efter den, men jeg fik lige rost ham for målet og spurgte, om det var rigtigt, han er 36. Det blinkede han af og sagde, at det var det, siger Joakim Mæhle til TV3+.

Den danske landsholdsspiller fik hele kampen på banen for det italienske mandskab, der var kommet foran på mål af Mario Pasalic og Merih Demiral i første halvleg.

Efter pausen skruede Manchester United lige på gashåndtaget og endte med at vinde opgøret 3-2.