Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ronaldo afslører: "Sandheden kommer snart ud"

Af Jeppe Augustsen
16.08.2022 Kl. 21:50
Cristiano Ronaldo har afsløret, at der snart kommer et interview, der vil fortælle sandheden om de mange rygter.

Cristiano Ronaldo har været hovedpersonen i sportspressen denne sommer, hvor han er blevet – og fortsat bliver rygtet væk fra Manchester United.

Rygterne har været, at han ønsker at forlade Old Trafford for at spille Champions League-fodbold i en anden klub, og han er bl.a. blevet kædet sammen med Atletico Madrid, men han er fortsat til at finde hos De Røde Djævle.

Cristiano Ronaldo har været i aktion i sæsonens første to kampe, men han har indtil videre ikke kommenteret på rygterne om et exit til nogle medier. Til gengæld har han kommenteret på dem via Instagram – og det er igen tilfældet.

Tidligere i dag meldte den spanske journalist, Edu Aguirre, der arbejder på El Chiringuito TV og skulle være en god ven af Cristiano Ronaldo, at det er Atletico Madrid, der er opsat på at hente Cristiano Ronaldo, men portugiseren vil ikke. Derudover har de heller ikke økonomien til at kunne hente den portugisiske verdensstjerne.

Udtalelserne fra Edu Aguirre har fået Instagram-profilen, cr7.o_lendarios, til at lave en opslag, som Cristiano Ronaldo har reageret på.

På opslaget har han skrevet en kommentar, hvor han afslører, at der snart vil komme et interview, hvor han vil fortælle sandheden.

– I vil vide sandheden, når jeg giver et interview om nogle uger. Medierne fortæller løgne. Jeg har en notesbog, og af de 100 nyheder jeg har skrevet i de seneste måneder har fem af dem været rigtige. Forestil jer, hvordan det er. Hold jer til den info, skriver Ronaldo.

Annonce