Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:10:2021 22:24
Ronaldo afslører: Blev tilbudt at købe denne Premier League-klub

Danskerklubben Brentford kunne være kommet på brasilianske hænder.


Den brasilianske legende Ronaldo har investeret i den spanske klub Real Valladolid, men faktisk kunne han være endt med at engagere sig i engelsk fodbold i stedet.

Han fortæller således til magasinet FourFourTwo, at han for nogle år siden forhandlede med danskerklubben Brentford.

- Der var nogle muligheder dengang. Brentford var en af de klubber, jeg fik tilbudt. Jeg snakkede med dem og forstod deres forretningsplan, og det var virkelig fedt, siger Ronaldo.

- Der var også klubber i den tredjebedste række med stort potentiale. Charlton, en London-klub med store traditioner, tog også fat i mig. Men disse muligheder krævede investeringer på mere end 440 millioner kroner.

I stedet valgte han i 2018 at købe 51 procent af Real Valladolid for 265 millioner kroner, mens Brentford forblev Matthew Benhams eje. 

Med sin bopæl i Madrid er det også mere praktisk for brasilianeren at have sit engagement i Real Valladolid, der kun er placeret to timer fra den spanske hovedstad.

Ronaldo afslører dog samtidig, at han fortsat drømmer om at investere i engelsk fodbold.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE