AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2020 16:35
Ronaldinho om Arsenal-komet: Han minder mig om Ronaldo

Ronaldinho kan se ligheder mellem Gabriel Martinelli og brasilianske Ronaldo.


En stor drøm gik i opfyldelse for Gabriel Martinelli, da han i sommer skiftede til Arsenal fra den brasilianske klub, Ituano FC.

Med Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang i truppen stod det til at blive svært for ham at få spilletid, men inden for de par måneder har den unge angriber fået masser af spilletid.

I de seneste to Premier League-kampe er han også kommet på måltavlen, og den brasilianske legende, Ronaldinho, spår ham en stor fremtid.

- Vi brasilianere er meget spændt på ham og hans fremtid. En ting er at have talent, men en anden ting er at have den selvtillid i en alder af 18 år, siger Ronaldinho ifølge GOAL.

- Han minder mig om Ronaldo i hans første sæson i Europa, hvor han scorede 30 mål, og folk tænkte: "Hvem er denne 18-årige brasilianske knægt?". 

- Ronaldo ville hele tiden have bolden og løbe mod sine modstandere. Han havde ingen frygt, og det samme kan jeg se hos Martinelli.

- Han vil bare have bolden og score mål. Ronaldo endte med at blive den bedste spiller i verden, og det er nok også Martinellis mål, lyder det fra Ronaldinho.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED