AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:04:2019 10:47
Ronaldinho: Jeg var 48 timer fra at skifte til Manchester United

Den brasilianske legende afslører i et interview med FourFourTwo, er han næsten var på flyveren til Manchester, da et opkald tog ham til Barcelona i stedet .


Ronaldinho havde sin storhedstid for FC Barcelona, men det var lige ved og næsten, at den brasilianske legende havde brugt sine bedste år for Manchester United i stedet.

Det fortæller den driblestærke og festglade brasilianer i et interview med fodboldmagasinet FourFourTwo.

- Jeg skiftede næsten til Manchester United.  Det var et spørgsmål om 48 timer, men Sandro Rosell (forhenværende Barcelona-præsident)  havde spurgt mig, inden jeg fik tilbuddet fra United, om jeg ville skifte til Barca, hvis han blev valgt som præsident for klubben, fortæller Ronaldinho.

- Jeg havde sagt ja til ham.  Detaljerne med Manchester United var næsten på plads, da Rosell ringede og sagde, at han ville vinde valget, og jeg havde givet ham et løfte, så det var en hurtig forhandling.

Selvom man kunne bruge dage på at drømme om, hvad Ronaldinho kunne have gjort at store ting for Manchester United, så fortryder brasilianeren ikke sit valg set i bakspejlet.

- Jeg fortalte United, at jeg havde valgt Barca. Det var det rette valg. Brasilianere har altid elsket Barca. Vi har en historie der, fortæller Ronaldinho.

- Jeg savner Barcelona meget. Jeg havde fem fantastiske sæsoner der for en klub, som elsker angribere og spillere med talent. 

I 2011,  da Ronaldinhos karriere var på retur,  var der rygter om, at han kunne være på vej til Blackburn.  Dem bekræfter hovedpersonen selv,  men savnet af sit hjemland trak mere end muligheden for at spille i Premier League.

- Vi forhandlede med Blackburn, men jeg ønskede at vende hjem til Brasilien, fortæller Ronaldinho. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED