Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:07:2021 16:23
Romano: 'Saúl vil elske at skifte til Premier League' - tre klubber står klar

Atletico Madrids spanske midtbanespiller Saúl Niguez er stadig et spændende transferemne set med Premier League briller.


Adskillige spanske aviser melder i dag om, at Barcelona og Atletico Madrid er enige om en byttehandel mellem Antoine Griezmann og Saúl Niguez, men det er ikke tilfældet, lyder det nu fra transferguruen Fabrizio Romano.

Romano forklarer, at Saúl ganske vist er i dialog med Barcelona, men at midtbanespilleren nu er begyndt at overveje andre muligheder. Dette bunder i, at Atletico ønsker en lige byttehandel med Barcelona, mens catalonerne kræver en pose penge oveni.

Her tilføjer Romano i en video på mediet The United Stand's Twitter profil, at 'Saúl vil elske at skifte til Premier League', mens hele tre konkrete bejlere står klar.

Der er tale om Bix Six trioen Arsenal, Liverpool og Chelsea, som alle fortsat følger spillerens situation.

Romano tilføjer, at United tillige er i spil til at hente Saúl, ligesom de i øvrigt var det sidste sommer, men situationen er lige nu den, at man først afventer situationen med spillere som Donny van de Beek og Paul Pogba, før man vil gøre noget. 

Saúl har været åben for et skifte væk fra Atletico Madrid, efter klubben denne sommer valgte at smide 35 millioner euro efter Udinese stjernen Rodrigo De Paul, der spiller den samme position som Saúl.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE