Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2022 10:53
Romano: "Pogba har ingen intentioner, om at snakke med Manchester City"

Han meddeler ydermere, at flere europæiske topklubber er interesseret i franskmanden.


Paul Pogbas fremtid i det engelske er stadig uvis.

Flere medier har meddelt, at Manchester City var interesseret i Manchester United-spilleren, mens andre medier skrev, at frankmanden ville væk fra england og den britiske presse.

Dog kan den italienske transferguru Fabrizio Romano nu meddele, at Paul Pogba på nuværende tidspunkt ikke har nogle intentioner om at snakke med The Citizens - det gør han på sin Twitter-profil:

- Paul Pogba har ingen intentioner, om at snakke med Manchester City som tingene ser ud lige nu. Juventus bestyrelse mødes i dag med Pogbas agent, med løn som det centrale punkt. Paris Saint-Germains bestyrelse har allerede været i direkte kontakt, om at diskutere Pogbas fremtid - han er en del af PSG's liste, skriver Romano.

Paul Pogba kom til Manchester United i 2016, og den 29-årige midtbanespiller har kontraktudløb med De Røde Djævle til sommer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE