Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:06:2022 12:37
Romano med Eriksen-opdatering: "Brentford er stadig med"

Brentford er angiveligt stadig med i kampen om Christian Eriksen.


Christian Eriksen har kontraktudløb med Brentford i slutningen af denne måned.

Derfor er det spændende at se, hvad fremtiden bringer for den danske landsholdsstjerne, som i den grad ikke mangler tilbud.

Brentford, Manchester United og Tottenham er de klubber, der er flest rygter om, og ifølge Fabrizio Romano træffer Christian Eriksen snart en beslutning omkring sin fremtid.

Transferjournalisten melder også, at Brentford stadig er med i ræset trods rygter om, at det stod mellem Tottenham og Manchester United.

- Christian Eriksen vil snart træffe en beslutning om sin fremtid. Manchester United har bekræftet deres interesse til hans agent, mens Brentford stadig er med i ræsen. Tottenham er lige nu fokuseret på en højreback, midtstopper og en angriber efter tre signings er kommet i hus, skriver Fabrizio Romano på Twitter.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE