Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2021 07:37
Romano: Liverpool prioriterer to profiler højere end Salah i øjeblikket

Liverpool har Mohamed Salahs kontraktsituation med ophøjet ro og prioriterer at få forlængelser på plads med to andre profiler.


Liverpool er helt rolige omkring Mohamed Salahs situation i klubben, selvom den egyptiske stjernespiller sidste måned skød gang i spekulationerne om sin fremtid, da han ikke ville udelukke et skifte til hverken FC Barcelona eller Real Madrid.

Profilens udtalelser skulle dog ikke have skabt panik på ledelsesgangene på Anfield, for interessen er forventelig, og The Reds har mere presserende forhandlinger at tage sig af først, fortæller Fabrizio Romano.

- Liverpool har ikke modtaget noget bud fra de to spanske storklubber, men de ved godt, at Salah fortalte, at han en dag gerne ville se sig selv spille for en af de to klubber. Det er helt normalt, for det er to kæmpeklubber, siger Romano i et interview med GiveMeSport.

- Men Liverpool er helt rolige omkring situationen.De er tilfredse med hans spil, og de fokuserer i stedet på at få forlænget med andre spillere som Fabinho og Virgil Van Dijk, hvorefter de vil se, om Salah vil forlænge.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED