AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:11:2022 10:30
Romano: Engelsk VM-stjerne forlænger ikke sin kontrakt

Planerne har ikke ændret sig, lyder det fra den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano.


Declan Rice har ikke i sinde at forlænge sin kontrakt med West Ham.

Det erfarer den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano.

Det er gode nyheder for Chelsea, der meget vel kan være på jagt efter en midtbanespiller i 2023, hvor N'Golo Kanté og Jorginho har kontraktudløb.

- Jeg berettede også sidste sommer, at Declan Rice ikke kommer til at skrive under på en ny aftale med West Ham, og det er fortsat tilfældet. Der er ingen aftale, så der er en stor sandsynlighed for, at Declan forlader klubben til sommer.

- Jeg er ikke sikker på prisskiltet endnu, for det har West Ham ikke besluttet, og de føler stadig, at de skal have en god pris, når de har en option, der kan forlænge kontrakten med yderligere et år, skriver Fabrizio Romano i sin klumme i CaughtOffside.

23-årige Declan Rice har kontraktudløb hos West Ham i sommeren 2024.

I disse dage er han aktuel ved VM-slutrunden, hvor han sammen med det engelske mandskab skal jagte en sejr i tirsdagens opgør mod Wales.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE