Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2022 22:49
Romano: De fører kampen om Lisandro Martinez

Den 24-årige argentiner kan meget vel skifte til Premier League.


24-årige Lisandro Martinez havde en stærk sæson for Ajax i 2021/22-sæsonen, hvor han scorede en enkelt gang og lagde op til yderligere fire i 36 kampe i alle turneringer. En fornem statistik som midtstopper.
 
Hans fremtid er til diskussion, for både Arsenal og Manchester United vil meget gerne have kløerne i ham inden den kommende sæson begynder.
 
For nylig forlød det, at Manchester United havde budt 40 millioner euro på den argentinske landsholdsspiller, og at De Røde Djævle anser ham som transfermål nummer ét på positionen.
 
Men ifølge den italienske transferguru Fabrizio Romano, så er Arsenals interesse noget mere fremskreden. Det hænger også sammen med, at Erik ten Hag i øjeblikket knokler benhårdt for at få aftaler med Frenkie de Jong og Tyrell Malacia i hus.
 
- Der er også interesse nyheder, som centrerer sig om Ajax-forsvareren Lisandro Martinez. Den imponerende argentiner har været kædet sammen med både Arseanl og Manchester United.
 
- Min forståelse er, at det er to forhandlinger på forskellige stadier. Arsenal har allerede afgivet et bud på op til 40 millioner euro.
 
- Spilleren er åben overfor forhandlinger med begge klubber ... For nuværende er Arsenals interesse mere fremskreden, men det ser ud til at kunne blive et åbent ræs, skriver Fabrizio Romano i sin klumme for CaughtOffside.
 
Martinez har endnu tre år tilbage af sin kontrakt med den hollandske hovedstadsklub, og for nylig blev det meldt ud, at Ajax værdisætter ham til 50 millioner pund, 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE