Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:08:2021 19:09
Romano: Bayern München og 'spansk storklub' vil hente Spurs-spiller

Tottenhams midtbanespiller Tanguy Ndombele har store bejlere i hælene.


Det er langt fra nok, at man har set til Tanguy Ndombele i Tottenham, siden London-klubben i 2019 hentede ham i Lyon for 50 millioner pund.

Enhver kan se, at den 24-årige franskmand besidder unikke evner, men den centrale midtbanespiller har på ingen måde været stabil nok i sine præstationer.

Tottenhams utålmodighed har efter sigende taget over denne sommer, hvor det i flere måneder har forlydt, at klubben leder efter en køber til spilleren, vis prisskilt dog har været for højt til, at nogen har bidt på.

Transferguruen Fabrizio Romano fastslår dog, at meget stadig kan ske med hensyn til Ndombeles fremtid, da franskmanden efter sigende har to store klubber efter sig.

Romano hævder her til aften via sin Twitch-profil, at både Bayern München såvel som en unavngivet storklub i Spanien, er interesserede i spilleren denne sommer.

Den italienske journalist er ikke i stand til at sige, hvad de to klubber er beredte på at tilbyde Tottenham, men de er begge interesserede i at indgå en aftale.

Tanguy Ndombele har samlet optrådt 54 gange i Premier League med fem mål og assists til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE