Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:10:2021 11:59
Romano afslører: Liverpool har fået Salah-henvendelser

Fabrizio Romano fortæller i sin podcast, at Liverpool er blevet kontaktet af klubber, som er interesseret i Mohammed Salah.


Mohamed Salah har været flyvende i denne sæson.

I de seneste ni kampe er han kommet på måltavlen, og han har igen vist, hvor vigtig han er for Liverpool.

Det er ledelsen også klar over, og derfor er det også klubbens højeste prioritet at forlænge med ham. Det fortæller Fabrizio Romano.

- Der har været nogle klubber, som i sommer henvendte sig til Liverpool omkring Mohamed Salah, fordi flere klubber ville gøre et forsøg på at hente ham, men det var aldrig et emne os Liverpool, siger Fabrizio Romano i HereWeGo Podcast.

- Han er urørlig. Hans kontrak udløber i 2023, og derfor mange klubber holder øje med situationen.

- Liverpool har virkelig fokus på Salah. De vil have ham til at skrive under på en ny kontrakt - mere fokus på det end at købe nye spillere. De vil have ham til at forlænge, inden de begynder at se på at købe spillere til januar eller næste sommer, lyder det fra Fabrizio Romano.

Mohamed Salah kræver, at han får en løn, der vil gøre ham til en af de bedst betalte i Premier League - Læs mere her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE