AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2020 10:21
Roma har ikke givet op: Vil købe Smalling på én betingelse

AS Roma er stadigvæk interesseret i Manchester Uniteds Chris Smalling, men det er ikke ligetil at hente englænderen.


Chris Smallings lejeophold i AS Roma har været en stor succes, og parterne har da heller ikke lagt skjul på, at de ønsker at forlænge samarbejdet. 

På det seneste har der dog været  rygter om, at den italienske hovedstadsklub har valgt at droppe ham på grund af prisen, men ifølge den italienske journalist Nicolo Schira har romerne ikke opgivet håbet. 

De er således stadigvæk interesseret i den rutinerede forsvarsspiller, men et køb vil kun blive en realitet, hvis Manchester United sænker prisen. 

De Røde Djævle vil have €25 mio. for at give slip på ham, hvilket AS Roma ikke er i stand til at betale. De har derfor bedt om rabat, og parterne vil i løbet af de næste par uger muligvis begynde at forhandle om det. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED