AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2019 20:07
Roma efterlyste teenager i Mkhitaryan-video: Fundet i god behold

En forsvunden teenager, der blev efterlyst af AS Roma, dukkede op den dag, Henrikh Mkhitaryan fik debut for holdet.


En trist historie har fået en glædelig slutning - med et lidt besynderligt twist undervejs. Det fremgår af et tweet, som fodboldklubben AS Roma har postet.

Roma, der samarbejder med forening, som leder efter forsvundne børn og teenagere, bragte for et par uger siden en række efterlysninger.

Der gjorde klubben i en video, hvor man i den ene side af skærmen kunne se nyerhvervede Henrikh Mkhitaryan ankomme til Roma, og i den anden side sås de forsvundne børn og teenagere.

Meningen med videoen var selvfølgelig at udnytte interessen om Mkhitaryan, som kom til Roma fra Arsenal, til at gøre opmærksom på de triste omstændigheder omkring de forsvundne børn.

En af de efterlyste fra filmen - en 13-årig kenyansk dreng - er nu blevet fundet og heldigvis i god behold. Den forsvundne blev endda fundet i weekenden på dagen, hvor Henrikh Mkhitaryan fik sin debut for Roma og samtidig scorede.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED