Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:06:2021 15:40
Røverkøb: Chelsea og United er blevet tilbudt billig La Liga-profil

Marca skriver, at Atletico Madrid er parate til at sælge Saul Niguez for en relativt skarp pris denne sommer.


For en til to somre siden ville det formentlig have krævet omkring £70-80 millioner at lokke Atletico Madrid til at sælge Saul Niguez, men sidenhen har den spanske midtbanespiller mistet status i klubben, og nu er han tilgængelig for knap £40-45 millioner. Det skriver Marca.

Atletico er nu klar til at tage afsked med den 26-årige spanier, og Saul skulle samtidig selv byde et nyt eventyr velkommen. Det har fået både Chelsea og Manchester United til at rette fokus mod situationen, selvom ingen af klubberne endnu har besluttet sig for at byde.

Særligt Manchester United er flere gange gennem årene blevet kædet sammen med Atletico-profilen, men intet tyder på, at en spiller som Saul i øjeblikket skulle stå højt på Ole Gunnar Solskjærs ønskeseddel. Det kan måske ændre sig, skulle eksempelvis Paul Pogba ende med at forlade klubben eller ikke indvillige i en kontraktforlængelse.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED