Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:09:2021 17:27
Rørende øjeblik: Scorer første mål siden alvorlig skade

Wolverhamptons Raul Jimenez scorede kampens enlige mål mod Southampton og scoringen var et rørende øjeblik.


Et alvorligt sammenstød med David Luiz tilbage i november 2020 var tæt på at koste Wolverhampton-angriberen Raul Jimenez rigtig dyrt. Angriberen pådrog sig en alvorlig hovedskade, der holdte ham ude for resten af sæsonen.

Nu er Wolves' offensive profil tilbage og selvom det har været en mindre ørkenvandring i denne sæson, så kom der hul på bylden søndag eftermiddag mod Southampton.

Jimenez var således eneste målscorer i et opgør, hvor det ikke var givet at Wolverhampton skulle have tre point med hjem fra St. Mary's.

Men efter en times spil slog angriberen til på en kontra, hvor han bragte Wolves på 1-0, hvilket også blev kampens resultat.

Scoringen markerede samtiidg første scoring siden hovedskaden, hvilket var et rørende øjeblik for den neutrale seer.

Nederlaget til Saints betyder samtidig at de endnu har til gode at vinde en kamp i denne sæson, hvor der er spillet 6 runder.

Her har man fået fire uafgjorte og to nederlag, hvilket må give dybe panderynker hos Southampton-manager Ralph Hassenhüttl.

Wolves kan fryde sig over de tre point, der sender dem op på en 13. plads, hvor de ligger sammen med Arsenal, der møder Tottenham søndag


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE