AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:09:2019 22:31
Rodgers tilfreds med nyindkøb trods omstillingsvanskeligheder

Leicester City handlede i sommerens transfervindue ind for omtrent 750 millioner kroner, og en god sjat af disse gik til at hente Ayoze Perez til klubben fra Newcastle.


Ayoze Perez gjorde en fin figur undervejs i sin tid i Newcastle, og særligt i de seneste sæsoner - under ledelse af Rafael Benitez - blomstrede den spanske angriber op. 

Dette bidrog også til, at Leiceister i sommerens transfervindue måtte smide omtrent 250 millioner kroner for 26-årige Perez og hans fodboldegenskaber. Men efter at have fulgt ham tæt i Leicester Citys optakt til og opstart på sæsonen, fortryder manager Brendan Rodgers så langt fra den handel. 

- Med Ayo (Ayoze Perez, red.) handler det blot om en periode med tilvænning. Det kan sagtens tage alt fra seks måneder til en sæson i virkeligheden. Men han er en vis og meget klog spiller, og så han er ydmyg, siger Brendan Rodgers ifølge LeicestershireLive. 

Ayoze Perez har endnu sit første mål i Leicester-trøjen til gode. Han står noteret for to officielle kampe for de tidligere engelske mestre. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED