AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:12:2019 20:19
Rodgers om titelræs: Vi respekterer vores anonymitet

Brendan Rodgers har intet imod, at medierne primært snakker om Liverpool og Manchester City i titelræset.


Leicester har i denne sæson taget Premier League med storm. Klubben er at finde på en øjeblikkelig andenplads med hele seks point ned til Manchester City på tredjepladsen.

Med den præstation skulle man også tro, at der ville følge en masse omtale, men Leicesters træner, Brendan Rodgers, mener ikke, at Leicester bliver omtalt i titelræset. Og det har han det fint med.

Det siger han til FourFourTwo.

- Jeg tror ikke, at der er nogen, der forventer, at vi er med i toppen. Efter Manchester United vandt over Manchester City snakkede man om, hvor langt City nu er fra Liverpool. Det respekterer vi. Det er naturligt, for Manchester City og Liverpool er begge utrolige hold. 

- Vi er sluttet på niendepladsen de seneste to sæsoner, men i dag lignede vi et tophold. Vi vil forbedre os og lukke hullet op til Liverpool.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED