Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2020 18:04
Rodgers om Leicesters nye træningskompleks: Vi kommer til at konkurrere med Europas bedste

Konstruktionsarbejdet med at bygge Leicesters nye 100 millioner pund dyre træningskompleks er i gang, og det bringer optimismen frem i klubbens manager.


Brendan Rodgers er overbevist om, at Leicesters nye træningsfaciliteter vil give dem platformen til at konkurrere med de bedste hold i Europa. Rodgers håber samtidig på, at komplekset er færdigbygget før starten på næste sæson.

Leicester ligger på en tredjeplads i den lige nu suspenderede Premier League, og de har gode muligheder for at spille sig i det forjættede land Champions League til næste sæson, da de har otte point ned til Manchester United på femtepladsen med ni kampe tilbage af sæsonen.

- Klubben har ambitioner. Vi kommer aldrig til at konkurrere med top-seks økonomisk, men vi kan være konkurrencedygtige på banen, sagde Brendan Rodgers til beIN Sports ifølge Daily Mail.

- Vi flytter til et nyt træningsanlæg til sommer, hvilket vil være et af de bedste i verden.

- Vi har været konsistente. Indtil jul var vi i en god stime. Efter jul har udfordringerne med et ungt hold vist sig, men vi er kommet over de værste udfordringer.

- Det er altid forfriskende at arbejde med et hold, der er så sultne efter at lære. De vil være bedre, de vil forbedre sig. Og du har ældre spillere, der er topprofessionelle, det hjælper altid.

- Jeg vil ikke sige, at jeg er overrasket, fordi vi har arbejdet hårdt både på og udenfor banen, men det er altid fedt at se det hårde arbejde bære frugt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED